KONTAKT +355 82 248 535

Kapaciteti

Me nje siperfaqe prej 4000 m2, Impianti i therjes operon me nje kapacitet prej 150 Gjedhe, 300 Derra dhe 2000 te imta ne dite.

Teknologji e Avancuar

Impiant, i projektuar ne tre linja therje paralele, eshte i specializuar ne grumbullimin, therjen dhe perpunimin e thelle te mishit te gjedhit, derrit dhe te imtave.

Cilesi e Garantuar

Procesi i therjes monitorohet nga sherbimi veterinar i Bashkise se qytetit te Korces si dhe nga veterineri i kompanise duke ndjekur nje protokoll rregullash dhe ligjesh strikte.

Shperndarje ne Kohe Reale

Zyrat e shitjeve jane te vendosura pothuajse ne gjithe Shqiperine nga ku behet e mundur shperndarja e priduktit final ne kohe reale, te shpejte dhe efikase.

Rreth
Tona Alb

Rreth Nesh

Kompania Tona-Alb, themeluar ne vitin 2014 ne qytetin e Korces, eshte nje nga impiantet e grumbullimit, therjes dhe perpunimit te mishit me te medha ne Shqiperi, iprojektuar konform standarteve europiane. Me nje siperfaqe prej 4000 m2, ky impiant, i projektuarne tre linja therje paralele, eshte i specializuar ne grumbullimin,therjen dhe perpunimin e thelle te mishit te gjedhit, derrit dhe te imtave. Lexo më shumë

Foto personel.
Kodi: 1000

Mish Viçi

Kodi: 1000

Karkase e plote

Kodi: 1001

Gjysëm Karkase

Kodi: 1002

Kofshe, berxolle pa dhjame

Kodi: 1003

Kofshe, berxolle pancete

Kodi: 1004

Shpatull dhe qafe

Kodi: 1005

Kofshe me kocke dhe bisht

Kodi: 1006

Kofshe me kocke

Kodi: 1007

Kofshe me kocke pa muskulin e jashtem

Kodi: 1008

Kemba e pasme

Kodi: 1009

Kemba e pasme e prere

Lexo më shumë

Mish Derri

Kodi: 2000

Dhjamë pa lëkurë

Kodi: 2001

Koka

Kodi: 2002

Veshë

Kodi: 2003

Bishti i derrit

Kodi: 2004

Pancetë

Kodi: 2005

Gjuha

Kodi: 2006

Mish pa lëkurë

Kodi: 2007

Mish me lëkurë

Kodi: 2008

Pancetë me kockë

Kodi: 2009

Brinjë nga shpatulla

Lexo më shumë
Kodi: 2000
Kodi: 3000

Mish Qengji

Kodi: 3000

Karkase e plote

Kodi: 3001

Gjysëm Karkase

Lexo më shumë

Produktet Tona

MISH VICI
NR KODI: 1000
MISH DERRI
NR KODI: 2000
MISH QENGJI
NR KODI: 3000

Tona-Alb ofron produkte mishi te fresket ne forme:
Karkase te plote, gjysem karkase, si edhe ndarje anatomike

Te mishit sipas kerksave dhe nevoja te klientit.
Kompania jone ka investuar gjithashtu ne nje linke paketimi,

Ku pjeset anatomike paketohen ne nje ambalazh te
pershtatshem per ruajtjen e cilesise dhe shijes te mishit.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian